ca. 48 stk.
110 g romtemperert smør 225 g sukker 3 egg 1 ts vaniljeekstrakt 430 g hvetemel 1 ts bakepulver 2 dl usaltede pistasjnøtter uten skall 2 dl tranebær 100 g grovhakket mørk sjokolade |
SLIK GJØR DU:
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Ha pistasjnøttene ut over en stekeplate, og stek dem i ovnen i 8–10 minutter til de er litt gylne.
- Pisk smør og sukker luftig, og pisk inn ett og ett egg.
- Visp i vaniljeekstrakten.
- Rør bakepulver og hvetemel sammen i en egen bolle, og rør det inn i røren.
- Rør akkurat nok til at melet er rørt godt inn, men ikke mer.
- Vend inn nøtter, tranebær og sjokolade.
- Hvelv deigen over på en melet flate, og del den i to.
- Rull til to 30 cm lange pølser.
- Legg dem over på bakeplate med bakepapir, og trykk dem litt flate, ca. 3 cm tykke.
- Stek dem i ovnen i 35 minutter, eller til de er gylne under.
- Avkjøl dem litt før du skjærer dem i 3 cm brede biscottier på tvers.
- Legg dem over på stekebrett med snittflaten opp.
- Stek dem i 5 minutter til, til de er tørre.
- Avkjøl på rist.
- De holder seg i flere uker i en kakeboks.
Stats read:
1
Stats like:
0