LAGER DU DEN BESTE SOMMERKAKEN?

I samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn og konditorlandslaget ønsker vi å kåre Norges beste sommerkake.

KONKURRANSE

Konkurranseregler

  • Det må være din egen kakeoppskrift.
  • Det skal være en sommerkake med frukt og/eller bær laget på kornbasert mel.

Send inn oppskrift og bilde av kaken til bake@aftenposten.no med KAKEKONKURRANSE i emnefeltet
innen 15. juni.

Kaken vil bli bedømt etter smak, utseende, struktur og kreativitet. Juryen består av Bernhard Azinger (prisvinnende konditor og coach på konditorlandslaget), Torunn Nordbø (daglig leder i opplysningskontoret for brød og korn) og Ellen M. E. Lundring (redaktør i Bake).

Vi plukker ut 6 finalekaker som blir prøvebakt til bedømming, og som blir fotografert og publisert i Bake og på OBK sine nettsider.

Hovedpremien er tur for deg og en venn til Nordic Bakery and Pastry Cup og sjokoladefestivalen i Stockholm 10.-11. oktober, helårsabonnement på Bake og intervju i bladet, samt en kraftig Bosch MUM 5420 mintgrønn kjøkkenmaskin med blant annet medfølgende konditorsett, som inkluderer ulike typer visper og eltekrok, og mye annet ekstrautstyr, til en verdi av 3790 kr. Alle finalister får et halvårsabonnement på Bake.

 

Alle oppskrifter som sendes inn til konkurransen kan bli plukket ut som en av de heldige som vises i alle våre kanaler. Det vil si at BAKE og OBK får vederlagsfritt rett til bruk i alle medier og kanaler. Opphavspersonen vil selvfølgelig bli kreditert. 

Stats read: 
428
Stats like: 
1