SJOKOLADECOOKIES

Ingen over, ingen ved siden. Cookies er alltid en vinner.

Masse sjokolade, sprø utenpå og litt myke i kjernen. Nam! 

ca. 20 stk.

225 g smør

300 g sukker

2 ts vaniljesukker

2 egg

3 ss kald espresso

330 g hvetemel

50 g kakao

1 ts natron

1/2 ts salt 

350 g grovhakket mørk sjokolade

SLIK GJØR DU:

  1. Smelt halvparten av smøret, og sett det i kjøleskapet eller fryseren til det er helt kaldt.
  2. Resten av smøret lar du stå i romtemperatur.
  3. Forvarm ovnen til 175 grader.
  4. Pisk det smeltede avkjølte smøret og det romtempererte smøret, sukker og vaniljesukker sammen til lys og luftig krem.
  5. Pisk inn ett og ett egg og litt og litt kaffe.
  6. Rør hvetemel, kakao, natron og salt sammen, og rør det inn i røren til alt det tørre er rørt inn, men ikke mer.
  7. Rør inn den grovhakkede sjokoladen.
  8. Rull deigen til ca. 20 kuler, og sett dem på bakepapir med god avstand.
  9. Stek dem i ca. 8 minutter, og avkjøl dem på rist.
  10. De vil være litt rå og fluffy etter 8 minutter, noe som vil gjøre dem myke, tykke og fudgy når de er avkjølt. Mmmmmmh.
Stats read: 
1
Stats like: 
0